1. How to be future proof!     

Door Björn Bierhaalder (MCH)

Niet met prijs, niet met producten, niet met kennis, maar met een klantgerichte dienstverlening maak je het echte onderscheid als onafhankelijk advieskantoor. Hoe maak je deze overstap en hoe zet je jezelf in de markt? Bierhaalder geeft antwoord!
 

2. Het advieskantoor anno 2025

Door Richard Meinders (SVC Groep)

De digitale revolutie heeft op alle sectoren in de maatschappij een enorme invloed, maar naast de technologische veranderingen verandert ook het gedrag van mensen. Hoe zorg je als financieel dienstverlener dat je ook in de toekomst impact kunt hebben voor jouw klanten. In deze parallelsessie neemt Richard Meinders, partner SVC Groep en lid van het VVP Ondernemerspanel je mee naar het advieskantoor van 2025. Hij schetst de veranderingen die impact zullen hebben op jouw rol als adviseur en geeft tips hoe je kunt voorsorteren op deze veranderingen.
 

3.  Future Skills in de praktijk: Harvard onderhandelen

Door Hanneke Janzen, trainer gespreksvaardigheden

Een veranderende maatschappij vraagt om veranderende competenties. Dat geldt voor professionals in het algemeen – het UWV deed hier onlangs onderzoek naar en zag een aantal competenties steeds terugkomen – maar vooral voor professionals in de financiële branche. Want juist in deze sector hebben we, naast een uitdaging op het gebied van macro-economische ontwikkelingen, nog altijd te maken met een banenkrimp. Dat betekent nóg meer focus op competenties om in de toekomst het verschil te maken. Hanneke Janzen neemt je mee langs de verschillende competenties en legt uit hoe jij hier je voordeel mee kunt doen.

Daarnaast gaat Hanneke met jou aan de slag met een specifieke competentie: onderhandelen. Veel mensen vinden onderhandelen lastig. Ze denken vaak aan ‘hard’ onderhandelen waarbij de minst sterke het onderspit delft. Maar het kan ook anders. De Harvard-methode is een manier van onderhandelen waarbij je uitgaat van een win/win-situatie. In deze sessie laat Hanneke je kennismaken met de vijf spelregels van het Harvard onderhandelen

Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Lindenhaeghe.


4. Naar een klant-energieke organisatie

Door Sonja Stalfoort van PuurKlant

Hoe breng je een organisatie helemaal met elkaar in verbinding en hoe kun je klant-energie door je organisatie laten stromen. Klant-energie is de feedback van klanten waarmee je ook daadwerkelijk de klantgerichte verbeterplannen realiseert. Stalfooort geeft praktijkgerichte tips en onderzoeksresultaten. Een must go voor klantgerichte adviesondernemers.

Sonja Stalfoort is expert in klantbeleving en inspireert en begeleidt – als spreker, trainer en consultant – organisaties in het realiseren van een optimale verbinding tussen de klant en de organisatie. Zij is eigenaar van marketingbureau PuurKlant. Tevens is zij verbonden als kerndocent aan de Beeckestijn Business School. Zij kent de financiële sector als geen ander en was van 1999 tot 2008 lid van het managementteam Marketing van Fortis ASR en van 2008 tot 2015 adjunct directeur Marketing & Communicatie bij ARAG.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren